Invitatie nunta – mov

Aceste modele le-am creat cu gandul la Iulia si la nunta ei. Nunta ei inseamna pentru mine nespus de mult, pentru ca poarta in spate o poveste scrisa cu litere ceresti.

Ea si-a dorit un model de invitatie mov..cu fluturi. Iulia iubeste fluturii…

Am gasit „Povestea fluturelui” azi, pe internet :)…

O asez aici…pentru tine, Iulia.

Povestea fluturelui

A fost odată o omidă. Într-o zi omida s-a gândit că ar fi timpul să îşi facă un cocon pentru ca peste ceva timp să devină un fluture frumos. Zis şi făcut. Omida s-a învelit într-un cocon şi peste câteva zile bune i-au crescut aripile. După o vreme omida a devenit un fluture şi nu mai avea suficient loc în coconul său aşa că a început să îşi spargă coconul cu aripile. Pe măsura ce aripile sale ieşeau din cocon, fluturele căpăta mai multe puteri. Era o etapă foarte importantă din viaţa fluturelui.

În apropierea copacului în care îşi făcuse fluturele cocon,  trecea un om. Acesta a văzut că fluturele se zbătea să iasă din coconul care-i era strâmt, a rupt coconul si a lăsat loc fluturelui să iasă. Fluturele şi-a luat zborul şi omul a plecat mulţumit  gândind că a făcut o faptă bună.

După câteva minute de zbor, fluturele s-a prăbuşit şi a murit. Aripile nu i-au fost suficient de puternice. Omul a eliberat fluturele din cocon, fără să ştie că acesta avea nevoie să se zbată acolo pentru a căpăta puteri şi pentru a deveni suficient de puternic ca să înfrunte greutăţile vieţii.

Morala: Toţi oamenii sunt supuşi unor greutăţi în viaţă pentru a căpăta puteri. Cei ce omit această etapă deosebit de importantă din viaţa omului nu vor avea „aripi suficient de puternice pentru a zbura”.

Acesta e primul model de invitatie.:)

In prima imagine e modelul initial.

Aici, am lipit si o poza cu voi. Am luat-o de pe facebook :)…Ca sa iti poti imagina cam cum arata cu poza voastra 🙂

Acesta e interiorul invitatiei. Invitatia e realizata dintr-un carton mov iar hartia pe care se va lista textul e hartie de calc.

Partea din afara (plicul) e realizat dintr-un carton mov, de o nuanta mai inchisa si pe el am lipit poza cu voi 🙂

Modelul numarul 2 arata cam asa:

cu poza:

interiorul: hartia de calc (pe care se va lista textul) e prinsa cu un fir de ata argintie de cartonul mov.

Acesta e un alt model:

De data aceasta, poza apare in interior. Pe coperta se vad doar acei doi fluturi aurii sau arginii.

Ultimul model creat arata cam asa:

6 gânduri despre „Invitatie nunta – mov

Adăugă-le pe ale tale

  1. Andreea, ma incanta stilul tau! Imi place cum folosesti perforatuarele si cum reusesti sa imprimi creatiilor tale un stil atat de aproape de natura.

    Apreciază

  2. Andreea, cu adanca recunostinta iti soptesc „Multumesc” ! Esti asa o mare binecuvantare pentru cei carora le impartasesti o bucatica din fiinta ta! Multumesc pentru tot ce ai creat cu gandul la mine si la minunea pe care Dumnezeu a facut-o in viata mea!

    Apreciază

  3. buna, imi plac fff mult creatiile tale,mai ales acea invitie verde cu galben si auriu, cu o floare…as vrea sa stiu cat costa si un email de contact…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑