Un fiu…


Inseamna sa ma desprind usor de mine spre o alta fiinta….nu e sotul meu, e rodul iubirii noastre. E o altfel de desprindere. O desprindere a mea si a iubitului meu, impreuna, pentru o a treia fiinta. aceasta fiinta e dependenta de mainile noastre si de sufletele noastre.

Plansul copilului e strigarea lui catre noi.

Zambetul e raspunsul cald, e combustibilul pentru urmatoarele ore care cer jertfa.

Suntem slabi si schiopatam uneori..dar avem un Tata care ne poarta de grija intr-un mod supranatural….

Dintr-o data, o fiinta ce ieri era un bob de mazare, ne ia atentia si ne cere dragostea…ca sa creasca…sa creasca frumos…

4 gânduri despre „Un fiu…

Adăugă-le pe ale tale

  1. Citesc blogul tau de ceva vreme si dupa fiecare post sufletul mi se umple de o liniste imbucuratoare. Mi-ar fi placut sa am oameni asemeni tie aproape, macar pentru a sti unde pot gasi o oaza de liniste. Copilul vostru este superb! Creste din dragostea minunata dintre voi doi. Va fi un copil fericit.
    Peste ani, cand va citi toate ce i-ai scris va sti ca viata lui e construita din iubire suprema inca de la inceput, inca din burtica.

    Mi-a luat ceva timp pana sa imi fac curaj sa iti scriu, dar ma bucur ca am facut-o.
    O seara buna!

    Apreciază

    1. Multumesc pentru curajul pe care ti l-ai facut..de a scrie…Multumesc pentru cuvintele mari si frumoase…
      Pentru mine e o mare incurajare sa stiu ca blogul meu e citit, o incurajare spre a scrie…
      poate intr-o zi ne vom cunoaste fata catre fata 🙂

      Apreciază

  2. Imi place, imi place tare mult sa citesc ce scrii..! Orice tristete sau gand rau as avea in minte, cand te citesc sufletul mi-e inundat de pace, liniste, putere.
    Ma bucur ca te cunosc.. chiar si doar asa, prin scris.

    Apreciază

  3. Andree..nu am cuvinte sa-ti spun ce mare mi’a fost bucuria de a-l vedea pe micutul tau Rafael!Dupa ce am plecat de la tine,pe tot drumul,numai la voi m-am gandit!Ti-am spus..nu stiu de ce,dar asa un drag am de Rafael inca de la prima fotografie ce am vazut-o cu el..si in casa la toti am aratat fotografiile ce le aveam cu voi si micutul! A fost scurt timpul cat am stat la voi,si de emotii am si uitat ca-mi doream si o fotografie sa fac impreuna cu Rafael!dar poate va fi si o alta ocazie sa ne mai intalnim..si sa capturam momentele petrecute cu voi in fotografie!dar pana atunci..sa stii ca-mi veti ramane in suflet..si ma rog pentru voi!Fiti binecuvantati,dragii mei!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑