„Schiu o pobeste. A fost odata citodata….Lunga, lunga.” -Rafael

Din capitolul: „Cuvinte ce se leaga pe buzele tale”

Ieri seara ai luat in maini o foaie si un pix si ai spus: „Schiu o pobeste. A fost odata citodata…Lunga, lunga”. Apoi ai inceput sa lasi urme cu pixul pe acea foaie alba.

Prin tine se scriu povesti cu litere de aur neincetat.

Tot ieri ti-am spus sa mergi in pat si sa ii citesti maimutei povesti. Tu ai luat toate cartile pe care le aveai in cos si le-ai asezat pe pat. Ai inceput sa ii descrii maimutei ce vezi in carti (copii, animale).

„A mamuta citec!”

Dupa ce ai construit cateva obiecte le-ai expus pe cosul de gunoi. Mie mi-a placut expozitia ta si te-am rugat sa te asezi langa ea ca sa fac o fotografie. Orice creator straluceste langa creatia lui…

Matusa ta, Laura te-a rugat sa imi spui: „Mami, du-ma pe Constanta! la bunu, la buni, la Laura.”

Azi mi-ai spus de multe ori. ” Mami, du-ma pe Contanta, la bunu Opit!”. M-am bucurat de fiecare data cand te-am auzit. Uimirea mi-a fost mare cand, spre seara, ai vazut luna pe geam. I-ai facut cu mana: „A luna, tai-tai!”. Peste cateva clipe ai rugat luna: ” Luna, du-ma pe Contanta!”

Ieri, in timpul petrecut cu tatal tau, am povestit foarte mult despre tine. I-am spus ca niciodata nu am trait ce traiesc in perioada aceasta langa tine. Sunt cuprinsa de dorinta de a tine fiecare clipa in loc. Traiesc intens fiecare moment in care imi vorbesti, in care te joci, in care esti. Nu imi doresc sa vina urmatoarea clipa pentru ca simt ca am totul in prezent. Nu mai exista acea dorinta de a se termina liceul, de a incepe facultatea, de a avea o afacere….Nu doresc sa vina gradinita sau scoala, sa cresti, sa canti la pian. Ma gandesc cu drag la tot ce poti face tu in viitor dar nu depinde fericirea mea de ele. Am totul in prezent! …Sufletul meu se scalda in bucurie.

Acum te-am auzit zicand: „Ma duc a bate mami!” (Ma duc in brate la mami)…si ai venit la mine…

Eu imi doresc sa stau cat mai aproape de Cel ce m-a creat ca sa te pot creste din farame de Cer.

Peste ani mi-ar placea sa poti spune despre mine ce spune cantecul acesta..

2 gânduri despre „„Schiu o pobeste. A fost odata citodata….Lunga, lunga.” -Rafael

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑