Un gând..către Dumnezeu

sarcina-pe-saptamani-18-saptamani-imagini

Sursa foto

De data aceasta ai decis să duci la tine sufletul ce mă locuia. L-ai absorbit în Cerul Tău mare si el Te lauda.

Eu, noi…am rămas cu golul în care nădăjduim că vei locui Tu.

Suspin cu durerea unei pierderi şi mă odihnesc ştiind că rădăcinile lui sorb prezenţa Ta… Ştiu că acolo, langă îngeri, îi e mult mai bine decât i-ar fi fost aici.

Planul Tău, zidit din fiecare detaliu e minunat.

L-ai luat la 7 săptămâni.

Îţi mulţumim că o vreme a fost cu noi. Şi chiar dacă m-a locuit pentru o vreme scurtă, mi-a fost ridicarea dintr-o vale a durerii….mi-a fost răspuns la rugăciuni, mi-a fost bucurie…

Domnul a dat, Domnul a luat…

12 gânduri despre „Un gând..către Dumnezeu

Adăugă-le pe ale tale

  1. nu stiu ce sa spun…si totusi as vrea sa spun ceva..imi vine in minte o strofa „O,nu-s mai tari durerile-ntalnite / Decat puterea ce o vei primi, / Ca nu-s intai poverile sporite, / Ci-ntai primesti puteri a suferi.”
    Toate se fac cu voia Lui…sa nu-ti pierzi la necaz credinta…te imbratisez puternic si cu drag!

    Apreciază

  2. Eu? Eu am inceput a plange dimpreuna cu pruncul din mine, am inceput a plange pentru Dragostea ta sfanta, pentru cate au fost si n-au fost….Andreea, mi-as dori tare, tare mult sa te pot imbratisa acum. Abia m-am trezit si ti-am citit postarea fara sa respir, parca sunt dincolo de timp….si raman in rugaciune pentru voi,,, pentru tine, om bun! Te rog, sa fii puternica. Te rog….Abia marti am vorbit si azi e joi. Lumea se poate schimba si in doua zile…

    Apreciază

  3. Dumnezeu sa va dea putere si magaierea Lui. Gandurile tale sunt o incurajare pentru mine, care trec prin aceeasi situatie. Ieri am aflat si noi ca Dumnezeu a hotarat sa ia la El pe prima noastra minune pe care o asteptam de 3 ani. Si puiutzul nostru avea 6 saptamani si cateva zile si a fost foarte dureroasa vestea pe care am primit-o, dar sunt sigura ca El stie ce e mai bine pentru noi si ca tot ceea ce face El este bun. Ii multumesc Domnului pentru ca mi-a facut harul sa traiesc o experienta atat minunata, chiar daca a durat doar 6 saptamani si cateva zile. Dumnezeu sa aduca vindecare pentru toti parintii care trec prin astfel de momente!

    Apreciază

  4. Abia acum am citit si sufar si ma risipesc pentru o clipa..dar imi ridic ochii spre cerul nostru comun si spun „Dumnezeu sa te binecuvanteze!’ ..si sa il aiba pe cel mic in paza Lui. Stiu ca vei inflori in alte feluri, caci El are planuri pentru noi toti. Te imbratisez strans.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑