Viata noastra (prin ochii si inima celor de la Be-Light)

NOILa sfarsitul toamnei am avut o zi speciala, in care Dragos si Laura de la Be-Light ne-au facut fotografii. Eu sunt fascinata de talentul lor si de felul minunat in care au vazut viata noastra.

Le multumesc ca mi-au amintit de comorile mele si de frumusetea vietii…in aceasta perioada, in care, sufletul mi-a fost imbolnavit de ura si resentimente. Eu vreau sa IERT! 🙂 si cred ca voi putea ierta, iar Dumnezeu va ajuta necredintei si neputintei mele…pentru ca Puterea lui se desavarseste in slabiciunile noastre.

Va invit sa vedeti fotografiile minunate AICI.

Multumim BE-Light! ne-ati amintit sa fim lumina! :).

 

6 gânduri despre „Viata noastra (prin ochii si inima celor de la Be-Light)

Adăugă-le pe ale tale

  1. Andreea, fotografiile sunt superbe si surprind, cred, mult din cine sunteti voi in asta lume..Mi se pare ca aveti ceva atat de patrunzator in priviri (toti 3) si banuiesc ca aveti priviri patrunzatoare pentru ca Cel care priveste inlauntru vostru este patrunzator..sper din inima ca Dumnezeu sa se reverse in sufletele voastre si voi sa-i oglinditi gloria in toata pribegia voastra aici..in lumea aceasta.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Suflet frumos,

    Viata este DAR al IUBIRII lui Dumnezeu pentru noi toti.

    STAI in Iubire si Bucurie, iar El te va umple de daruri!!!

    Cand vei gresi REAL fata de cineva constiinta iti va spune, insa pana atunci nu te mai chinui.
    Parerile sunt libere, dar nu obligatorii. Nu le permite oamenilor care fac atat de putin pentru tine, sa-ti controleze mintea, trairile si emotiile.

    Esti frumoasa, bucura-te de viata, de sanatate, de familie, de Doamne, de cei din jur, de tot ce ne inconjoara! Traieste-ti bucuria vietii frumos! Viata e minunata!

    Te imbratisez cu multa bucurie, Andreea!

    Mihaela

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑