CONCURS …câștigați o carte USBORNE

THE BIG BUG SEARCH

Azi pornim într-o mare căutare…de insecte. 🙂

IMG_1788

Cred că marile căutări ale ultimilor ani le-am inițiat din cauza și pentru Rafael. Entuziasmul, energia, bucuria sunt molipsitoare. El le are din plin.

Cu mâinile crăpate de vânt, apă și descoperiri, cu obrajii roșii de soare, el se află într-o nesfârșită aventură. Poartă în fiecare buzunar întrebări…și toate se sfârșesc în Dumnezeu. Colindă grădina de la răsăritul zilei până la apusul ei.

IMG_2091

Câteodată vine și mă strigă:

,,-Mami! Hai să vezi ce am găsit…,,

Mă uit în mâinile lui murdare de pâmânt și mă uimește varietatea de omizi pe care o descopăr cu ajutorul lui.

Nu-mi e străin nici plânsul lui îndurerat…că vântul i-a împrăștiat omizile.

Acum e pasionat de fluturi și orice omidă găsește o aduce, o hrănește, o iubește. El vrea să crească fluturi.

IMG_1941

_MG_6905

Ieri, a fost sărbătoare. De sărbători de odihnim. Am ales odihna într-o drumeție cu prietenii noștri..la o stânca plină cu buburuze. Rafael și Iustina au cules buburuze.

IMG_2108

Dragi părinți vă îndemn să le oferiți copiilor voștri cât mai multe spații naturale și să-i lăsați liberi: fără gândul hainelor ce se murdăresc, fără gândul mâinilor ce se julesc, fără teamă de natură, de căpușe, de viață… LIBERI să descopere și să învețe…

IMG_1869

Venim cu toții pe pământ într-o  Căutare…de Dumnezeu. Toate căutările noastre sunt de fapt doruri de Creator…

Editura USBORNE prin CUFĂRUL CĂRȚILOR vine în ajutorul nostru cu o carte specială, cu informații prețioase despre insecte, despre locul în care le puteți găsi. E un CONCURS la care m-aș inscrie fără ezitare și eu daca nu ar fi pe pagina mea! 🙂 

Concursul începe azi 26 martie 2015 și ține până în data de 31 martie 2015.

Ce puteți câștiga?

– o carte care poartă acest nume THE BIG BUG SEARCH

IMG_1789 IMG_1791 IMG_1797 IMG_1801

Care sunt condițiile?

1. Asterneți un răspuns la acest articol (pe blogul meu). Întrebarea la care doresc să îmi răspunedeți e următoarea: Cum se numesc copiii sau copilul pentru care vă doriți această carte ? (și opțional, pentru curiozitatea mea 🙂 să-mi scrieți în paranteză de ce aȚi ales acest nume pentru ei)

2. Dați un LIKE și SHARE acestui concurs pe Facebook: AICI

3. Dați un tag la doi prieteni care ar putea fi interesați de acest concurs (ca și comentariu la acest concurs pe facebook).

Acestea fiind spuse vă îmbrațisez cu gânduri bune și vă recomand să dați LIKE si Get Notifications la pagina CUFĂRUL CĂRȚILOR pentru a fi la curent cu noutățile pe care le aduce Miriam pe pagina ei.

AICI sunt ofertele actuale.

IMG_1975

30 de gânduri despre „CONCURS …câștigați o carte USBORNE

Adăugă-le pe ale tale

  1. Baiatul meu face 4 ani in vara si inca de micut a fost pasionat de carti. Acuma ar lasa orice joc numa sa ii citesc o poveste, doua. Cred ca l-ar incanta mult cartea despre „bugs” mai ales ca intelege f bine si enegleza.
    Numele lui – varianta in engleza Silas si in romaneste Sila ( vine de la povestea Biblica Pavel si Sila)

    Apreciat de 1 persoană

    1. Bună ziua! Îmi doresc această minunată carte pentru copiii mei: Luca (1 an și 11 luni) și Casian (6 luni în burtica mamei). Am ales aceste nume pentru băiețeii noștri încredințându-i Sfântului Luca al Crimeei și Sfântului Ioan Casian Românul. Mulțumim! Doamne ajută!

      Apreciază

  2. Imi doresc cartea pentru Alethea si Calvin 🙂 Sunt copiii unor prieteni. Numele de Calvin se intelege de unde vine..iar Alethea chiar nu stiu 😀 Mamica a vrut ceva diferit.

    Apreciază

  3. Fetita mea 2 ani, Eunice. Am ales acest nume pentru ca inseamna victorioasa, biruitoare ceea ce imi doresc pt ea sai nvinga toate obstacolele vietii. Baietelul de 2 luni Filip Adonis. Filip-evanghelist, Adonis – provinde de la cuvantul adonai . mai reprezinta frumusete,dragoste,domn.

    Noi suntem iubitori de carti si de fiecare data cand iesim afara invatam despre insecte. Ar ajuta-o pe Eunice sa invete mai multe despre insecte 🙂

    Apreciază

  4. Ah, am uitat sa mentionez: Alethea adora gandacii si o terorizeaza pe mami cu astfel de pasiuni 😀 Poate asta adauga un plus de sanse sa o castig . Hihi. O zi frumoasa! Faina initiativa!

    Apreciază

  5. Imi doresc cartea pt fetița mea de aproape 4 ani. O cheamă Ruth care tradus înseamnă prieten al Domnului 🙂 urmează în câteva zile să se nască și surioara ei care se va numi Gloria. 🙂 mulțumim de concurs!

    Apreciază

    1. Pavel este numele baietelului meu pentru care imi doresc cartea. Numele este ales in cinstea bunicii mele, Pavelina, care m-a crescut si din dorinta de a fi ocrotit de Sf Pavel de-a lungul vietii sale.

      Apreciază

  6. Imi doresc cartea pentru baiatul meu de 6 ani, Vlad, si pentru mine, amandoi mari iubitori de natura, de carti, de ilustratii frumoase.
    Numele lui a venit odata cu el, cu putin timp inainte de a ramane insarcinata citisem cartea Legenda valaha de Al.Mitru si ramasesem cu o mare nostalgie pentru vremurile de vitejie ale poporului nostru, povestea este a capitanului Ion, un presupus fiu al lui Vlad Tepes. Am simtit ca i se potriveste acest nume si cum vorbeam mult cu el pe vremea cand era in burtica, i-am propus mai multe nume si el a facut semn cu manuta ca acesta e numele lui 🙂

    Multumim mult pentru acest frumos concurs!

    Apreciază

  7. Mi-as dori aceasta carte pt Ayan (lumina, drum luminos, dar de la Dumnezeu) si Patricia (nobila). Amandoi sunt pasionati de lumea vie, de insecte si flori.

    Apreciază

  8. Irina-Maria, fetita mea, a primit numele dupa Sfanta Mucenita Irina, care mi-a fost mereu in ganduri in perioada in care visam si asteptam copila. Iar intamplarile minunate ulterioare au fost dovada ca numele nu a fost intamplator ales.
    cel de-al doilea nume, Maria, a fost ales de fratele ei mai mare, dupa Maica Domnului – l-am lasat pe el sa aleaga, si a ales maria, dar ‘stiam’ ca numele va fi Irina-Maria.
    Multumim pentru concurs si intrebarea frumoasa.

    Apreciază

    1. Buna ziua.Imi doresc aceasta carte pentru baietelul nostru Petru care maine implineste 8 luni. Am ales acest nume deoarece este nascut in preajma Sarbatorii Sf.Apostoli Petru si Pavel, numele lui traducandu-se prin piatra.Ne doream sa fie in ocrotirea unui Sfant.

      Apreciază

  9. Ecaterina :)…poate ti-am mai spus, numele ei vine de la CATEDRALA :). Cate…integrat in Ecaterina, careia nu imi mai place acum sa ii spunem altcumva :). Desi radacina e in Catedrala in preajma careia ne-am imprietenit si in care ne-am casatorit eu si taticul ei 🙂 Stiti voi prea bine :).

    Ce ma distreaza e ca, de obicei, uneori pui atata suflet in raspunsurile, sau inscrierile la acest tip de concursuri, iar castigatorii sunt alesi tot prin Random.org :)))).

    Va imbratisam, Andreea, Daniel si Rafael! Sunteti in sufletul si in rugaciunile noastre!

    Iulia, Adrian, Ecaterina si bebe 🙂

    Apreciază

  10. Pentru că mie nu îmi plac gândacii și gângăniile deloc, ne dorim această carte ca ajutor pentru tati, care vrea să pornească într-o aventură alături de Ariana și Amedea în descoperirea insectelor 🙂
    (Ariana – auzit numele de mică, picat cu tronc, Amedea – pt semnificație)

    Apreciază

  11. Buna Andreea. Imi doresc aceasta carte pentru fetita noastra Maria ( 2 ani si 6 luni) , o fetita f curioasa si vesnic exploratoare…este pasionata de flori, insecte, pietricele…Numele ei l-am ales, inainte ca eu sa raman insarcinata (in sufletul meu eram convinsa ca viitorul nostru copil va fi fetita) dupa numele Maicii Domnului -din dorinta de a fi ocrotita de Maica Domnului, care de altfel ne ocroteste pe noi toti !! Te sarut si te imbratisez cu mult drag ! Alice

    Apreciază

  12. Timotei, Tatiana si Domnica s-ar bucura de asa o carte.
    Timotei e nascut in mai, in preajma praznuirii Sfintilor Timotei si Mavra.
    Tatiana a fost botezata de Sf Tatiana.
    Domnica. Ne-a plăcut mult numele si se sărbătorește in luna in care apar si ceilalti 2 Sfinti care si-au împrumutat numele copiilor nostri.
    Ecaterina Marcaș

    Apreciază

  13. Buna!
    Vreau si eu sa particip,multumesc!
    As vrea aceasta carte pentru cei trei copii- Ioan-7 ani, Ana-4ani in iulie si „Maria”-6saptamani:) (ghilimele pt ca inca este nebotezata, Taina Sfantului Botez urmand a fi savarsita pe 19aprilie).
    Am ales aceste nume deorece am dorit ca ai nostri copii sa creasca sub ocrotirea celor 3mari Sfinti ( Sf Ioan Botezatorul, Sf Ana si Sf Maria).

    Apreciază

  14. Ileana si Catinca. Pentru ca iubim numele traditionale romanesti…de poveste. Multumesc pentru concurs.

    Apreciază

  15. Imi doresc cartea pentru fiul nostru Patrick Alexandru caruia vrem sa ii insuflam dragostea pentru natura. Numele l-am ales impreuna cu tatal sau, fara un motiv anume, insa fiind singurul asupra caruia ne-am
    pus de accord.

    Apreciază

  16. pe fetita mea de 3 ani o cheama MARIA FILIPA:) si pt ea imi doresc aceasta carte minunata! Mi-am dorit mult ca fetita mea sa aiba o inima ca a Mariei si ca sa ii pot aminti mereu acest lucru i-am pus numele Maria, iar Filipa….:) pt ca mi-am dorit sa imi duc mai departe numele meu care este destul de rar intalnit in romania:)

    Apreciază

    1. Imi doresc aceasta carte pentru fetita mea, Sofia Elena. Am ales acest nume pentru ca ne dorim ca Domnul sa o umple de intelepciune. Al doilea nume este cel al mamei mele.

      Apreciază

  17. Intru si eu in acest concurs pentru baietii nostri Zachary Edward (4 ani) si Joshua Mihai (2 ani si jumate). Zachary (il strigam Zach, Zachi, Zaharia pe romaneste) e pasionat de gandaci de tot felul. Primul nume l-am ales pentru semnificatia lui, ‘Dumnezeu Si-a amintit’. Edward este traditie in partea sotului, ca fiecare fiu nascut unui fiu sa poarte numele Edward….numele strabunicului sotului meu. Joshua iubeste animalele. Numele l-am ales din nou pentru semnificatia biblica (Dumnezeu Mantuieste sau este Mantuitor). Mihai este numele meu de familie (de fata cum se zice). Fiind casatorita cu cetatean american, am vrut sa incep o noua traditie….pentru ca baietii nostri sa poarte radacinile culurale. 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑