CONCURS pentru femei (soții, mame) … :)

Premiul e un album foto realizat de mine.

Voi munci la acest album cu toată dragostea și îl voi trimite în dar caștigătoarei. Voi cere inspirație de Sus…2118

Ce aveți voi de făcut?

E o provocare pe care vreau să o răsplătesc…pentru că știu că atât eu cât și voi și ceilalți care vor vedea se vor îmbogăți.

Așadar…

Luați un aparat de fotografiat sau telefonul și timp de o zi căutați să surprindeți lucruri din cuibul vostru, din casa în care petreceți ore în șir și pe care poate ați început să o vedeți banala. Surprindeți lucruri, lumini, umbre, prunci, oaspeți, mâncare…Și apoi selectați 33 de fotografii (cele pe care le considerați cele mai frumoase) și așezați-le într-un folder pe care eu îl aștept cu nerăbdare la adresa mea de email andreea_only_a_soul@yahoo.com.

Nu se va ține cont de calitate aparatului în acest concurs. Se va căuta emoția clipei…

Concursul începe azi și durează o săptămână. În data de 21 octombrie la ora 14 se va incheia. Până atunci aștept să văd ce ați surprins. Și lângă fotografii vreau să îmi trimiteți răspunsul la o întrebare:

Ce ați simțit la sfârșitul zilei? …după ce ați fost vânători de frumusețe în casa voastră…

Voi face și eu acest exercițiu împreună cu voi, e un exercițiu de mulțumire, de redescoperire… Și pe lângă albumul ce îl va primi una din voi mai am câteva surprize pentru fiecare dintre voi care a răspuns provocării mele. Surprizele rămân surprize… 🙂

Mă rog ca acest concurs să fie de folos sufletelor voastre și să ne ajute să prețuim mai mult slujba sfântă pe care o avem în casele noastre…noi, femeile.

15 gânduri despre „CONCURS pentru femei (soții, mame) … :)

Adăugă-le pe ale tale

      1. Pozele au plecat catre casuta ta de email.
        Raspunsul la intrebare il las aici…
        La sfarsitul zilei, privind fotografiile, am simtit ca toata alergatura, toate grijile, toate sperantele si dorintele se sting, se estompeaza. La sfarsitul unei zile, indiferent cat de greu, lung sau vesel mi-au fost, ma bucur ca ai am pe ai mei in jur. Ii invelesc, ii sarut si multumesc lui Dumnezeu pentru ei.

        Apreciază

      1. Tocmai aici e farmecul,cred…altfel nu cred ca reusesti sa ramai conectat si sa poti sa gasesti raspuns la intrebare :).

        de vreo 4 ori am numarat sa vad dc am strans 33 :d. Nu o data am fost tentata sa iau poze facute zilele trecute :d dar am rezistat ispitei :)). Nu toate pozele sunt reusite, dar si-au atins scopul :). Chiar mi-a placut ziua de ieri 🙂

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑