Concurs…câștigați o carte USBORNE (2)

The Story of Heidi (cu CD)

Noi, cei mari ne amintim povestea ei. Ne-a însoțit copilăria cu munți și libertate, cu animale și bucurie, cu iubire și dor de frumos.

4090

A fost și ea o sămânță de viață în mijlocul naturii, un tânjet după copilărie cusută cu brazi, cu verde crud, cu fân uscat într-un pod al casei, cu capre și prieteni adevărați.

La prima vedere poate părea doar o istorie apusă, un dor nealinat.

Pentru mine însă ea rămâne o sămânță de frumos pusă în sufletul celor care o află, pe care Dumnezeu o crește așa cum știe doar El. 

Editura Usborne, prin Cufărul Cărților, aduce  ca dar aceasta minunată carte. E în limba engleză și are un CD cu povestea citită de Felicity Davidson. În acest fel putem să învățăm împreună cu copiii limba engleză printr-o poveste. Cartea e presărată cu ilustrații calde…așa cum ne dorim fiecare în zilele reci de iarnă.

Concursul începe azi, 14 ianuarie 2016 și se încheie în data de 19 ianuarie 2016.

Înainte de a vă spune care sunt condițiile de participare vă deschid cartea și vă invit să priviți câteva pagini…

hh1h2h3h4h5h6

Care sunt condițiile?

1. Asterneți un răspuns la acest articol (pe blogul meu). Întrebarea la care doresc să îmi răspunedeți e următoarea: Care sunt primele trei lucruri care vă vin în minte când vă gândiți la ce vă doriți să oferiți copiilor voștri?

(Eu îmi doresc să îi ofer lui Rafael și copiilor pe care poate ni-i va da Dumnezeu: dragoste fără măsură, libertate în limitele lui Dumnezeu, pasiune pentru cele de SUS)

2. Dați un LIKE și SHARE acestui concurs pe Facebook: AICI

3. Dați un tag la doi prieteni care ar putea fi interesați de acest concurs (ca și comentariu la acest concurs pe facebook).

Acestea fiind spuse vă îmbrațisez cu gânduri bune și vă recomand să dați LIKE si Get Notifications la pagina CUFĂRUL CĂRȚILOR pentru a fi la curent cu noutățile pe care le aduce Miriam pe pagina ei.

AICI sunt ofertele actuale.

Eu vă îmbrățișez cu gânduri bune și abia aștept să trimit cartea câștigătorului. În data de 20 ianuarie voi afișa câștigătorul.

Sus! Sus s-avem inimile!

7 gânduri despre „Concurs…câștigați o carte USBORNE (2)

Adăugă-le pe ale tale

  1. As vrea sa le ofer fetifelor mele (si tuturor copiilor cu care Domnul o sa ne mai binecuvinteze): dragostea de Dumnezeu si de Cuvantul Sau, dorinta de a fi sare si lumini si compasiune si iubire pentru semeni.

    Apreciază

  2. Iubire neconditionata, cunoastere pentru cele sfinte si bucuria copilariei fara conditionarile impuse de societate (gradinita, scoala, gura lumii, etc). Amin!

    Apreciază

  3. Mi-as dori pt copilasii mei sa fie mereu inconjurati de dragoste si sa stie mereu ca sunt iubiti, sa stie sa pastreze bucuria si inocenta copilariei in inimioara lor si sa invete sa faca alegeri intelepte, mai ales sa il aleaga pe Dumnezeu si viata din plin pe care o ofera El.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑