Suport lumanare

Acest suport l-am creat pentru Larisa, pentru visul ei de a-l darui.  A facut parte din surpriza pe care i-a pregatit-o prietenei ei, la nunta. Langa acest suport a asezat un caiet pentru gandurile invitatilor.

suport lumanare

E un suport din ghips, pe care am aplicat un servetel. Inainte de a turna ghipsul in forma am turnat putina cafea macinata in el (pentru a pigmenta putin albul in culori maronii).

_MG_5445

Am folosit trei lumanari. Pe acestea le-am turnat in pahare de unica folosinta. Mi-am dorit sa fie toate trei in acelasi spirit. Am pastrat forma dar am schimbat dimensiunile si culorile. Sub fiecare lumanare am asezat un soport de carton, imbracat in pangliga alba  si am cusut cate un nasture (pe cele doua, care erau mai mici).

_MG_5446

La sfarsit am lipit un carton verde sub suportul de ghips (pentru a intari rezistenta).

_MG_5471

4 gânduri despre „Suport lumanare

Adăugă-le pe ale tale

  1. stii Andree? … te-am rugat pt nunta mea, cand va fii :-j… sa-mi faci tu invitatiile si caietul de amintiri… dar … cum timp avem destul:P as vrea sa-mi faci tot tu, si cadourile pentru invitati.. ceva simplu… cum ar fi o mica rama pentru poza, sau lumanare… sau… ceva.. nou.. unic… 🙂

    Apreciază

  2. da 😀

    caiet, invitatii si cadouri 😀

    ai treaba nu gluma 😛

    las totul in mana ta 🙂
    totul pe maini bune… in Mana Lui!

    Apreciază

  3. app Andree… m-au contactat cateva persoane, mai exact o tipa interesata de rochia ta de mireasa… si alta… pt un caiet de amintiri pt nunta ei 🙂

    au luat legatura cu tine?
    le-am trimis la tine, sa stii 😛 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑