Ganduri de azi, pentru un altfel de maine

Am auzit ca innoti prin mine…

Am auzit ca ai crescut….ca nu mai esti un bob de mazare, nu mai esti un bob de fasole….

Daca te-as pune pe un cantar, ai avea poate 10 grame….Dar, crede-ma minune, pentru inima mea cantaresti mai mult decat un munte de aur!

Viata ta, ascunsa in viata mea….a fost suflata peste tine, de Creatorul universului. Inainte sa fii stiut eu de tine, stia El…in mod tainic te-a intocmit, in mod tainic veti trai impreuna povestea voastra: in mine si in afara mea.

Inima ta bate in siguranta. Te-am asezat in palmele Lui. Inainte de a fi al nostru, esti al Lui. Sa nu uiti asta niciodata!

Ti-as spune povesti, te-as mangaia cu varful degetelor…sa nu te ranesc. Atat de tainica ti-e venirea pe aceasta planeta de sub soare incat mintea mea nu poate cuprinde nici o farama din tine. In tine, ingerii impletesc lumina. Te pregatesc pentru un pamant straniu si plin de ispite. Tine minte soapta cerului: „Cauta mai intai Imparatia …”!

Noi ne rugam sa stim sa fim avant pentru tine, in cautarea acestei Imparatii a luminii, sa fim indicatoare catre acel Acolo fara sfarsit.

Indiferent ce iti va promite pamantul, tine minte minune draga, Cerul e tinta, Cerul e locul spre care alergam…

Acum, cand stai in intimitate cu Cel ce te intocmeste in mine, intunericul nu are putere asupra ta. Acum ti se tes ochii, mainilie, picioarele…Am atata incredere in Artistul care te modeleaza! Am atata incredere in Mainile LUI….In timp ce iti da o forma unica, viseaza la vesnicia ta. Nu te scapa o clipa, din privirea si inima Lui! Esti in siguranta!

2 gânduri despre „Ganduri de azi, pentru un altfel de maine

Adăugă-le pe ale tale

  1. …si ce siguranta !

    Dumnezeu a zambit cand ti-a pregatit minunea !
    Stia cum sa te surprinda… cum sa-ti scrie in continuare, la fel de frumos povestea 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑