Proiectul: Povesti desenate cu lumina…in livada

Mai multe despre acest proiect gasiti pe blogul Nunta sub soare.

Anul acesta e un an plin, un an cu vise multe, cu planuri.

Inainte de toate e un an al relatiilor. Ne-am propus sa desenam cu lumina povesti de dragoste, sa ne implicam in sufletul acestui desen, sa vorbim, sa radem, sa mancam, sa tacem, sa ascultam, sa privim la cei pe care ii vom fotografia la nunti in acest an.

Astfel am gandit acest mic proiect: Povesti desenate cu lumina…in livada.

Aproape de noi e o livada de ciresi, vecina cu o livada de meri. Ele se termina cu o pajiste ce duce la padure. Adesea megem acolo sa ne odihnim de gandurile lumii. Mereu gasim livada imbracata in alte haine, alte culori, alte adieri, alte lumini. Cateodata musteste de verde…alteori e rosie, e plina de cirese coapte. Toamna o gasim pregatita de iarna, cu covoare groase de frunze ruginite, cu cerul pline de nori…ca si cum ar visa la soare.

Planul nostru, daca Dumnezeu va ingadui, e sa  desenam acolo cat mai multe povesti, sa mergem in cautarea acelor imagini ce doar Divinitatea le poate darui, sa surprindem hainele livezii presarate cu joc si zambet. Sa descoperim adancimea si inaltimea…Ieri am inceput….

A fost un inceput cu flori. Adi si Iulia au fost nespus de naturali. Astfel se face ca povestea traita de ei va fi unica. Noi am surpins doar o mica parte din frumusetea lor. Inca timizi si parca mereu la inceput incercam sa ne daruim acestui desen. Invatand sa folosim pensula si paleta de culori a fotografiei, avand atatea subiecte irepetabile, purtand in suflet dragostea de oameni meregem si cautam. Ni s-a spus sa cautam si vom gasi. Noi cautam acele fractiuni de secunda in care tot universul se cuibareste intr-o fotografie ca sa dea la iveala o taina …

Doamne, vino cu noi si binecuvinteaza-ne cu imaginatie, rabdare, dragoste…cu tot ce stii Tu ca avem nevoie la acest drum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: