Familia Rusu – 5 COPII SI O BROASCA TESTOASA

fam rusuPentru a pastra vie pasiunea pentru fotografie am simtit ca trebuie sa fac si altfel de fotografii decat cele de nunta. Pentru acest nou proiect ii multumesc Laurei Ludusan de la be-light. Intr-o zi mi-a aratat un site si mi-a spus ca isi doreste sa ne faca si noua fotografii de familie, in mediul nostru, in activitatile noastre, intr-o zi normala a vietii noastre. 

A fost samanta sadita atunci in mine. Intr-o zi, in timp ce vorbeam cu Simona Rusu, o mama din biserica la care mergem noi, m-am gandit ca ar fi minunat sa ajung in casa lor sa-i fotografiez. Mi-au palcut mereu familiile cu multi copii.

Pentru acest proiect nou al sufletului meu ii multumesc Laurei Ludusan (o fiinta sensibila, naturala, frumoasa la chip si la inima)….si multumesc familiei Rusu pentru ca mi-au dat voie sa iau parte la viata lor si sa o impart cu voi…si lui Daniel cel drag al meu care ma incurajeaza, ma sustine si il ia pe Rafael la oras cu el..ca sa pot munci.

Nu stiu daca ati ajuns intr-o casa ca aceasta. Sunt pe planeta noastra, in tara noastra, in orasele si satele noastre. De la departare par ca toate celelalte, dar cand te duci mai aproape incepi sa vezi diferenta. Miroase a pace in casele acestea, a liniste, a iubire, a iertare, a lupta cu firea.  In casele acestea exista indicii care se vad catre cele ce nu se vad. Inimile celor ce le locuiesc sunt agatate cu sfori invizibile de Cer si mereu se uita in SUS…ca si cum de acolo ar veni ceva inepuizabil, combustibilul, puterea. Oamenii din casele acestea se impiedica, aluneca …dar nu renunta, se ridica, merg mai departe, lupta, cred….inalta rugaciuni.

Am pornit in aventura aceasta pentru a va arata si voua o parte din aceste case. Impreuna sa descoperim obiceiuri, valori, lucruri care ne ajuta sa stam langa Cel ce a zis sa fim…si am fost….

POVESTEA LOR IN IMAGINI SI CUVINTE

http://silenceofphotography.com/5-copii-si-o-broasca-testoasa-o-poveste-abandonata-in-mana-lui-dumnezeu/

 

2 gânduri despre „Familia Rusu – 5 COPII SI O BROASCA TESTOASA

Adăugă-le pe ale tale

  1. Andreea, ideea e superba si fotografiile pe masura. Ati surprins atat de frumos familia aceasta..fotografie vie. Asta faceti voi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: