Căței minunați – DE VÂNZARE!

 

Dragii mei prieteni,

în satul nostru sunt câțiva pui de câine de vânzare. Mai exact 2.

Un mascul și o femelă.

Au fost 4 sau 5 frați ..

Stâpânul s-a hotărât să vândă doi.

Înainte de a vă spune prețul fiecăruia vreau să vă scriu câte ceva despre ei.
1

 

Într-o dimineața aduce Daniel doi pui de câine în cameră, îi așează pe parchet…

Eu cu Rafael îmbătați de uimire exclamam fiecare în felul nostru Minunea.

Nu știam ai cui sunt, nici de unde au ajuns în poarta noastră. Inițial am crezut că i-a abandonat cineva când a văzut că suntem iubitori de animale. :)). Apoi am aflat că sunt câinii lui Ionuț (prietenul cel mai bun a lui Rafael).

Așa că…vă asigur că vin dintr-o familie deosebită. Sunt iubiți de copii și obișnuiți cu copiii. Mama lor e o cățea puternică (s-a luptat cu Hari și i-am văzut puterea), dar e deasemenea supusă, simțită, blândă.

Azi-noapte, am mers la toileta și m-am întâlnit cu ea in curte. Căuta hrană disperată, pentru că alăptează.

Pentru că frigiderul e plin de mâncare pentru câini, am mers și i-am dat ce am găsit…și apă multă (știam că de asta are nevoie orice ființă care alăptează)…am mângâiat-o și m-am întors la somn.

E minunată!2

Puii sunt deja mari. Așa că am ajuta-o și pe mama lor, care are de alăptat pui deja mari și asta o slăbește. Pot să vă devină prieteni, terapeuți, dar și paznici.3

Am citi mult despre terapiile alternative în diferite boli. Am testat pe propria piele (ca pacientă diagnosticată în trecut cu schizofrenie) efectele nemaipomenite ale pisicii noastre asupra mea. Când o țin pe burtă mă liniștesc de îndată și e asemeni unui somnifer pentru mintea mea copleșită de gânduri.

Cât despre Hari…îmi vindecă teama de câini. Faptul că e așa mare și supus mă ajută să înțeleg foarte mult din ceea ce un câine și mă transformă într-un om foarte curajos, care luptă cu temerile și are curaj să le confrunte.4

,,Una dintre orientările mai puţin convenţionale în terapia persoanelor cu dizabilităţi este „terapia cu ajutorul animalelor” (delfini, peşti, papagali, cai, animale de companie, câini şi pisici etc.), concept introdus în anul 1964 de psihiatrul american Boris Levinson.

Nu de puţine ori s-a constatat efectul pozitiv al animalelor asupra stării de sănătate a oamenilor. De exemplu, sunt situaţii în care

s-au remarcat patrupede precum câinele în anticiparea unor crize de epilepsie; papagalii vorbitori atenuează durerile cardiace, pisicile ajută la scăderea presiunii arteriale şi diminuează semnificativ stările de anxietate, deprimare şi chiar de schizofrenie; delfinii comunică uşor cu copiii autişti, echitaţia contribuie la detensionare şi la refacerea echilibrului psihic, peştii induc stări de relaxare când sunt priviţi unduindu-se într-un acvariu etc.

Această terapie are ca finalitate dezvoltarea capacităţilor emoţionale ale persoanelor cu dizabilităţi şi integrarea socială. Unele cercetări au demonstrat că persoanele care manifestă afecţiune faţă de câini şi pisici dovedesc aceeaşi afecţiune faţă de semenii lor.,,

6

Pe larg, despre terapia cu animale: http://ziarullumina.ro/societatea-perspectiva-crestina/terapia-cu-animale-este-utila-persoanelor-cu-dizabilitati

Eu personal nu sunt de acord cu ceea ce spune Sfântul Siluan Athonitul despre animale. Ca orice om, a mai greșit și el. 🙂

În rest sunt de acord cu tot articolul.7

Așa că…vindecați-vă copiii cu soare și lumină, cu terapii blânde, cu dragoste, cu animale, cu înțelegere, cu comunicare….

Renunțați la terapiile dure, care aduc suferință, la torturile din unele spitale.

Învățați de la Dumnezeu cum să vă vindecați: mintea, trupul și sufletul ca un întreg. Tratați nu doar simptomele ci și cauza. Citiți orice vă cade în mână și luați ce e bun. Fiți critici cu tot ce auziți. Cercetați și căutați drumul vostru personal spre vindecare, nu luați rețetele altora…

Nu vă mai temeți de animale, de viruși, de copiii voștri (făcându-le propria cameră și uitând că și ei vă sunt terapie), de monahi, de pastori, de medici, de terapii alternative (doar pt că cineva v-a spus că în ele sunt duhuri necurate). Duhurile sunt în oameni, nu în terapii și se vindecă așa cum a spus Iisus: cu post și rugăciune (nu cu exorcizări inumane și rugăciuni gălăgioase).

Renunțați la habotnicie în orice domeniu și fiți liberi în Hristos!

Liberi șă mâncați o bucată de carne chiar dacă sunteți vegetarieni, liberi să intrați într-o biserică ortodoxă chiar dacă sunteți baptiști, liberă să intrați într-o biserică baptistă chiar dacă sunteți ortodocși, liberi să mergeți la o conferință de Noua Medicină Germanică, de Homeopatie,…liberi să beți un pahar de vin, liberi să învățați și alte metode de creșterea a copilului pe lângă nuia (metode pline de dragoste, iertare, comunicare).

Suntem creștini și creștinii nu se tem. Cred că a venit vremea să fim liberi în Hristos, să nu ne mai temem. Trâmbițăm că Biblia este Cartea Cărților și uităm că în ea stă scris:  ,,cercetaţi toate lucrurile şi păstraţi ce este bun.,,

Punem accent pe anumite lucruri din Biblie (ca botezul la vârstă adultă sau la copii) și după ce i-am botezat pe oameni nici nu ne mai pasă de ei, că avem alții pe lista de oameni ce trebuie botezați. Creștinii nu se nasc, se cresc…:)

8Vă îmbrățișez cu bucurie dintr-un sat de care se îngrijește Dumnezeu.

Și vă las lângă versetul pe care l-am luat motto pentru acest post al Paștelui.

,,O inimă veselă este un bun leac, dar un duh mâhnit usucă oasele.,, (Sfânta Biblie)

(Pentru cine vrea căței, prețul este de 75 lei/bucată. Eu zic că merită! Mai devreme sau mai târziu veți da banii pe alte tratamente, dacă nu vă tratați de acum de frici.

Poftiți la medicamente! Sunt vii, create de Dumnezeu, ca reacție adversă puteți înghiți un păr (și asta vă călește de frica de moarte dintr-un păr de câine) sau puțeți fi mușcat de un purice. 🙂 Dacă apar reacții adverse adresați-vă lui Rafael. :)) Are experiență în asta.

…sau gândiți-vă la numele Lui care înseamnă DUMNEZEU VINDECĂ.

 

2 gânduri despre „Căței minunați – DE VÂNZARE!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: