Dragii mei cititori

Mi-am propus încă de ieri să vă scriu câteva rănduri, așa ca o scrisoare la sfârșit de an. Nu știu cât de conștienți sunteți fiecare dintre voi de faptul că acest blog există datorită vouă…:)

Fiecare gând care se odihnește aici s-a născut cu gândul la voi și a fost însoțit de rugăciunile mele. Dumnezeu e singurul care poate să umple de putere îmbulzeala literelor mele. Adesea mi-ați vorbit de puterea cuvintelor. Pentru mine acesta a fost semnul că Dumnezeu mă însoțește ,  că El se așează printre cuvintele mele și le împodobește cu frumusețe.

IMG_7160

Deși a  a fost anul cu cele mai multe rânduri primite de la voi, a fost un timp în care buzunarele sufletului îmi erau încărcate cu pietre de îndoială, de neputință, de deprimare, de întrebări. M-am întrebat ce sens au articolele mele într-un univers plin de lucruri frumoase, ce sens are viața mea și blogul meu în acestă fâșie de ogor.

Gândul vostru mi-a spus că are sens și am continuat să scriu…timid, șchiop, înghețat.

IMG_7155.jpg

Anul ce a trecut a fost un an plin. Din plinătatea aceasta am vărsat și aici, fiind conștientă că trebuie să dau zeciuiuală din cele ale sufletului, că cele ce au trecut prin mine nu trebuiesc îngropate în beton ci semănate în pământ viu. Voi sunteți un pământ viu…

Dragii mei, vă mulțumesc!

Pentru anul acesta ce se furișează în viețile noastre vă doresc ce-mi doresc și mie: INIMA SUS! Voi știți că de acolo din înalt ne vine bucuria, nădejdea, de acolo ne-a venit mântuirea.

Vă doresc: INIMA PLINĂ! de Dumnezeu…Inima noastră doar El o poate umple. Toate celelalte nelocuite de El, ne golesc.

Vă doresc: INIMA LA DANS!….să vă danseze în timp ce mâinile voastre dăruiesc fără teamă, în timp ce timpul vostru îl dați altora, în timp ce ajutați pe alții și trăiți ca să răspândiți Semințele Împărăției de Sus.

Să fim nu numai ascultători ci și împlinitori!

Vă mulțumesc pentru că mi-ați crescut blogul prin prezența voastră, prin grijă, prin rugăciuni… așa cum se crește un copil…

Vă îmbrățisez cu căteva fotografii ale anotimpului în care suntem, imagini răpite din viața de neînlocuit a satelor noastre….

IMG_7158IMG_7159IMG_7163IMG_7167IMG_7174IMG_7181IMG_7192IMG_7193IMG_7199IMG_7205IMG_7207IMG_7208IMG_7218IMG_7226IMG_7228

și vă las un scurt video ca meditație pentru acest sfârșit de an și pentru anul ce vine.

2 gânduri despre „Dragii mei cititori

Adăugă-le pe ale tale

 1. Pilda creionului

  Copilul îşi privea bunicul scriind o scrisoare. La un moment dat, întrebă:
  – Scrii o poveste care ni s-a întâmplat nouă? Sau poate e o poveste despre mine?
  Bunicul se opri din scris, zâmbi şi-i spuse nepotului:
  – E adevărat, scriu despre tine. Dar mai important decât cuvintele este creionul cu care scriu. Mi-ar plăcea să fii ca el, când vei fi mare.
  Copilul privi creionul intrigat, fiindcă nu văzuse nimic special la el.
  – Dar e la fel ca toate creioanele pe care le-am văzut în viaţa mea!
  – Totul depinde de felul cum priveşti lucrurile. Există cinci calităţi la creion, pe care dacă reuşim să le menţinem, vom fi totdeauna oameni care trăiesc în bună pace cu lumea.
  Prima calitate: poţi să faci lucruri mari, dar să nu uiţi niciodată că există o Mână care ne conduce paşii. Pe această mână o numim Dumnezeu şi El ne conduce totdeauna conform dorinţei Lui.
  A doua calitate: din când în când trebuie să mă opresc din scris şi să folosesc ascuţitoarea. Asta înseamnă un pic de suferinţă pentru creion, dar până la urmă va fi mai ascuţit. Deci, să ştii să suporţi unele dureri, pentru că ele te vor face mai bun.
  A treia calitate: creionul ne dă voie să folosim guma pentru a şterge ce era greşit. Trebuie să înţelegi că a corecta un lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ceea ce este neapărat este să ne menţinem pe drumul drept.
  A patra calitate: la creion nu este important lemnul sau forma lui exterioară, ci mina de grafit din interior. Tot aşa, îngrijeşte-te de ce se întâmplă înlăuntrul tău.
  Şi, în sfârşit, a cincea calitate a creionului: lasă totdeauna o urmă.
  Tot aşa, să ştii că tot ce faci în viaţă va lăsa urme, astfel că trebuie să încerci să fii conştient de fiecare faptă a ta.

  Iti multumim mult ca ne dai incredere si iubire in Dumnezeu, Iti multumim mult ca existi prin vorbele tale.

  „Caci Domnul da inteleptune; din gura Lui iese cunostinta si pricepere.” Sfanta Scriptura Reg, 8,9,12. Isc.1.5.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: