Mărturie (despre starea psihică și fizică a ultimului an)

Câteodată avem datoria să mărturisim înaintea oamenilor care așteaptă, care caută să știe cum arată viața noastră, care cu un ochi urmăresc să vadă dacă mai ești în depresie, dacă te mai simți epuizat, dacă pur și simplu ți-e bine. Oameni care te iubesc și care te poartă în rugăciuni, oameni pentru care viața ta contează într-o oarecare măsură și cărora nu le indiferent unde ești și cum ești.

Pentru aceia sunt aceste rânduri și pentru oricine va găsi folos din ele.

Vara anului 2022.

Mă aflam la mare cu cortul. Eram acolo cu toată familia (daniel si cei 3 copii). Anastasia, puiul cel mic, avea câteva luni. O alăptam…

Raportat la puterile si resursele mele din acea vreme, solicitarea ei, provocată de durerea dinților care creșteau, a fost peste măsură. Am început să mă simt teribil de obosită. Aveam frisoane și dureri în tot corpul. Acea excursie a rămas în amintirea mea ca un marcaj pentru o perioadă grea. Pe drumul înapoi simțeam că mă scurg, că mă părăsește coerența, că undeva în mine se produc scur tcircuite. Am ajuns atât de stoarsă acasă încât am zăcut zile după zile la pat (timp în care mama mea și Daniel se ocupau de copii și de cele ale casei.) Scenariul de acum 5 ani părea că se repetă. Atunci din acest punct de epuizare s-a declansat o depresie lungă, oprirea bruscă a alaptarii, sute de zile de absență din viața celor dragi.

Aș fi oprit brusc alăptatutul și de data aceasta, doar că nici pentru asta nu am avut putere,

Povestea a avut de data asta un alt traseu!

Unul neașteptat!

Cu puțin înainte de excursia de la mare, comandasem niște suplimente de care aflasem de curând. Promiteau multe și am hotărât că trebuie să le încerc. Am început să le iau. Scenariul din mintea mea curgea spre alte cărări. După aproximativ două săptămâni am început să prind puteri, tot mai multe…așa cum avusesem doar când țineam protocoale stricte (cu tincturi, ceaiuri, sucuri…). Nu puteam să înțeleg foarte clar ce se întâmplă, doar că bucuria vieții, entuziasmul, claritatea mentala, capacitatea de rezistență la efort, stres își schimbau forma în mine. Nu am știut că e posibil să se schimbe structura celulelor mele, modul în care reacționează trupul la treziri repetate din cauza alăptatului (in medie cate 6 sau 7 pe noapte…), avea să se petreacă cu trupul meu ceva ce în istoria ultimilor 20 de ani ai mei nu trăisem. Cu toate trezirile, solicitată de alăptat și plâns, să fiu capabilă dimineața să iau ziua în mâini, să o frământ, să fac față la toate cele câteva sute de nevoi, să tin casa curata, sa am mancare si pofta de ras cu copiii mei (in hohote). Pentru mine nu e putin lucru. Toate acestea în cea mai solicitantă perioada a vietii mele de până acum.

Life Long Vitality

Luna aceasta am împlinit 1 an de când le iau lună de lună. Am vrut să sărbătoresc asta printr-o postare. Am auzit îndemn în inimă să fac lucrul acesta…

Mulțumesc și slăvesc pe Dumnezeu pentru grija Lui fără de hotare, pentru modul în care trimite spre noi resursele Lui (prin oameni necunoscuți uneori)…ca să ne încurajeze să trăim viața ascultând de El și luptând pentru Împărăția de Sus.

De data aceasta nu am mai oprit alăptatul brusc. Sănătatea mea mi-a permis să alăptez până Anastasia a împlinit 1 an si 8 luni (pentru că un nou prunc crește în mine)

Dacă înainte a fost nevoie de ani lungi de recuperare după fiecare prunc, de data aceasta lucrurile au stat diferit (puterea celulelor mele nu a ținut de protocoale și eforturi proprii, pentru care nu aș fi găsit timp și putere ). Singurul lucru pe care am reușit să îl fac cu conștiinciozitate a fost să iau aceste suplimente (de la Doterra)…

Povestea aceasta cerea să fie scrisă, așa cum au cerut și alte povești ale vieții mele.

Toate cu nădejdea că va ajunge acolo unde e nevoie de ea.

PS: Suplimentele pe care le iau sunt parte din pachetul Lifelong Vitality. Pentru a fi scoase pe piata s-a investit mult in cercetare. Ele contin nutrientii de care celula are nevoie ca să functioneze la capacitatea ei maximă. Conțin vitamine și minerale, uleiuri esențiale, ulei de pește și alte extracte din plante menite să crească nivelul de energie celulară.

Pentru detalii vă stau cu drag la dispoziție.

Doterra garantează pentru efiiența lor,angajandu-se sa resttituie banii pe ele oricui nu a fost ajutat de ele. :). Asta cred că spune multe depsre produs.

Dumnezeu e peste măsură de bun cu noi!

Doar că…uneori e nevoie să abandonăm controlul ca să poată ajunge la noi bunătatea Lui.

Dumnezeu să ne fie desfatarea!

5 gânduri despre „Mărturie (despre starea psihică și fizică a ultimului an)

Adăugă-le pe ale tale

  1. Buna, Andreea!! Ma bucur enorm sa aud ca esti bine. Ca te implineste fiecare clipa petrecuta cu cei dragi. Salutari familiei si tuturor celor din Soimeni!! Va imbratisam cu drag!! Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta🙏

    Apreciază

  2. Bună, Andreea, 🤗

    Am găsit link-ul către povestea ta de aici într-o postare de pe grupul doTerra al Silviei Malik, de pe Facebook.

    Mă bucur super tare că LLV-urile au făcut o așa mare diferență pentru tine!

    Și pe mine m-au ajutat de-a lungul timpului într-un mod grozav.

    Însă, am văzut eficiența lor la putere maximă când am avut covid în perioada de pandemie.

    M-a ținut trei săptămâni: una premergătoare, una a bolii propriu-zise (când am avut febră spre 40°) și una de convalescență.

    Eram singură acasă și eram disperată să nu ajung la spital. Pe atunci, cine mergea, nu era sigur că mai scapă de acolo.

    Domnul așa a făcut să am în casă LLV-urile, care mi-au fost pe post de mamă și tată, dar, mai ales, de înger protector.

    Acum, privind în urmă, sunt convinsă 💯 că fără ele nu mai scăpam.

    Nu puteam să mănânc aproape nimic și trebuia să iau tratamentul, care era foarte puternic.

    LLV-urile le-am luat pe post de masă, să prind un strop de putere să mă dau jos din pat să ajung la frigider sau să umblu prin casă.

    Atunci m-am simțit cel mai aproape de moarte din toată viața mea.

    Și sunt atât de recunoscătoare că Domnul, în marea Lui bunătate, iubire și purtare de grijă, a aranjat totul dinainte, să am un sprijin de nădejde pe care să pot conta.

    De asemenea, am mai avut atunci în casă și câteva uleiuri (nu mai rețin acum care; cred că erau din pachetul mare de înscriere).

    Am pus și din acelea în capsulă vegetală și am băut de două ori pe zi.

    Cu tratamentul puternic pentru covid, LLV-uri și uleiuri abia, abia a început să scadă febra după aproximativ o săptămână.

    A fost îngrozitor și copleșitor.

    Nu voi uita niciodată că acum sunt în viață datorită purtării Lui de grijă extraordinare!

    Îți doresc multă sănătate și binecuvântare! ❤️

    Cu drag, Daniela

    Apreciază

  3. Bună Andreea, ma bucur mult ca ești bine și îți doresc sarcina ușoară. Te rog mult sa îmi spui cum pot sa ajung sa cumpăr acest pachet, procedura dotera e destul de complicata☺️. Multă putere îți doresc. Adresa mea este georgianaciuta@gmail.com. În măsura în care ai timp îmi poți scrie aici.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑